© Jídelna Apetit - Opava
Denní menu...
Denní menu od 22. 04. do 26. 04. 2024 (17. týden)
pondělí:
Polévka: Vývar se zeleninou a tarhonou (1,3,7,9)
1)
Ostravský vepřový závitek /křen, klobása, okurek, nádivka/, štouchačky
115,-Kč (1,3,7)
2)
Míchané čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, přízdoba
115,-Kč (1,3,7)
3)
Zapečená tortilla plněná mletým masem, krokety, česnekový dip
115,-Kč (1,3,7)
úterý:
Polévka: Květáková s vejcem / vývar (1,3,7,9)
1)
Vepřové řízečky z panenky /2 ks/ , zámecké brambůrky, tatarka
115,-Kč (1,3,7)
2)
Půlka grilovaného kuřátka, německý krauft salát, pečivo
115,-Kč (1,3,7)
3)
Macaroni Bolognese sypané sýrem, okurek
115,-Kč (1,3,7)
středa:
Polévka: Hrstková / vývar
(1,3,7,9)
1)
Vepřové žebírko se šunkou a nivou na hříbkách, bramborová kaše
115,-Kč (1,3,7)
2)
Kuřecí Stroganoff, těstoviny
115,-Kč (1,3,7)
3)
Tyrolský grostl s volským okem /trhané maso, slanina, špek/, feferonka
115,-Kč (1,3,7)
čtvrtek:
Polévka: Gulášovka / vývar (1,3,7,9)
1)
Čerstvý losos na másle s grilovanou zeleninou, zapečené bram.plátky
115,-Kč (1,3,7)
2)
Šťavnatá uzená krkovička, smetanový špenát, špekový bramborový knedlík
115,-Kč (1,3,7)
3)
Fazolový gulášek s vepřovým masem, bramborem a kapii, pečivo
115,-Kč (1,3,7)
pátek:
Polévka: Vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky (1,3,7,9)
1)
Domácí sekaná, zelí, vařený brambor
115,-Kč (1,3,7)
2)
Mix kuřecích rolád na štávě, dušená indiánská rýže
115,-Kč (1,3,7)
3)
Jablečná žemlovka s tvarohem a rozinkami, nápoj
115,-Kč (1,3,7)
Stálá nabídka:
4) Smažený kuřecí řízek, brambor / hranolky, tatarka
115,-Kč (1,3,7)
5) Smažený sýr, brambor / hranolky, tatarka
115,-Kč (1,3,7)
6) Mexická tortila plněná kuřecími řízečky a zeleninou
115,-Kč (1,3,7)
7) Smažené kuřecí stripsy, brambor / hranolky, tatarka
115,-Kč (1,3,7)
8) Smažené pikantní špalíčky Buffalo, zeleninový salátek - NOVINKA
115,-Kč (1,3,7)
9) Míchaný zeleninový salát s kuřecími kousky, dresing
115,-Kč (1,3,7)
Stálá nabídka pouze PON až PÁT – nutno objednat den předem, děkujeme.
ALERGENY jsou uvedeny v závorkách za jídly: 1- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK, 2- KORÝŠI,
3- VEJCE, 4- RYBY, 5- JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ, 6- SÓJOVÉ BOBY, 7- MLÉKO,
8- SKOŘÁPKOVÉ PLODY, 9- CELER, 10- HOŘČICE, 11- SEZAMOVÁ SEMÍNKA ,
12- OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČNATÝ, 13- VLČÍ BOB, 14- MĚKKÝŠI