© Jídelna Apetit - Opava
Denní menu...
Denní menu od 30. 1. do 3. 2. 2023 (5. týden)
pondělí:
Polévka: Vývar se zeleninou a tarhonou (1,3,7,9)
1) Hospodský vepřový gulášek, houskový knedlík
103,-Kč (1,3,7)
2) Kuřecí rolka ve smetanovo-jablečné omáčce KALVADOS, pažitk. brambůrky
103,-Kč (1,3,7)
3) Houbový kuba s uzeným masem a klobásou, červená řepa
103,-Kč (1,3,7)
úterý:
Polévka: Bramboračka / vývar (1,3,7,9)
1) Pečené kuřecí stehýnko po Mexicku, zeleninová rýže
103,-Kč (1,3,7)
2) Krůtí medailonky v omáčce z pečených paprik, těstoviny
103,-Kč (1,3,7)
3) Květákovo - cuketové placičky, bramborová kaše, čalamáda
103,-Kč (1,3,7)
středa:
Polévka: Fazolová s fran.zeleninou a slaninou / vývar (1,3,7,9)
1) Domácí sekaná, zelí, vařený brambor
103,-Kč (1,3,7)
2) Masová bašta s kapustičkami a baby karotkou,špekový bram.knedlík
103,-Kč (1,3,7)
3) Koprová omáčka, vejce 2 ks, houskový knedlík
103,-Kč (1,3,7)
čtvrtek:
Polévka: Brokolicová s vejcem / vývar
1) Srbské vepřové žebírko s šunkovo-nivovou krustou, pepř. omáčka, bramb. kaše
103,-Kč (1,3,7)
2) Kuřecí směs gyros, dušená rýže, tzatziky
103,-Kč (1,3,7)
3) Zabíjačkový talíř /jitrnice, klobása, tlačenka, sekaná, hořčice, cibule/, pečivo
103,-Kč (1,3,7)
pátek:
Polévka: Vývar s nudlemi, zeleninou a játrovými knedlíčky (1,3,7,9)
1) Svíčková na smetaně, houskový knedlík
103,-Kč (1,3,7)
2) Vepřová pečínka,dušená mrkev s hráškem, vařený brambor
103,-Kč (1,3,7)
3) Alpský kynutý knedlík sypaný cukrem a perníkem, vanilkový přeliv, nápoj
103,-Kč (1,3,7)
Stálá nabídka:
4) Smažený kuřecí řízek, brambor / hranolky, tatarka
103,-Kč (1,3,7)
5) Smažený sýr, brambor / hranolky, tatarka
103,-Kč (1,3,7)
6) Mexická tortila plněná kuřecími řízečky
103,-Kč (1,3,7)
7) Paniny plněné šunkou a sýrem, zeleninový salát – NOVINKA !
103,-Kč (1,3,7)
8) Paniny plněné kuřecím masem a sýrem, zeleninový salát– NOVINKA !
103,-Kč (1,3,7)
9) Míchaný zeleninový salát s kuřecími kousky, dresing
103,-Kč (1,3,7)
Stálá nabídka pouze PON až PÁT – nutno objednat den předem, děkujeme.
ALERGENY jsou uvedeny v závorkách za jídly: 1- OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK, 2- KORÝŠI,
3- VEJCE, 4- RYBY, 5- JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ, 6- SÓJOVÉ BOBY, 7- MLÉKO,
8- SKOŘÁPKOVÉ PLODY, 9- CELER, 10- HOŘČICE, 11- SEZAMOVÁ SEMÍNKA ,
12- OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČNATÝ, 13- VLČÍ BOB, 14- MĚKKÝŠI